ANKARA PERDER GELENEKSEL ÜYE İFTAR YEMEĞİ

Ankara PERDER üyeleri 2017 Üye İftar Yemeği’nde bir araya geldi. 16 Haziran Cuma  günü Altunbileklerin evsahipliğinde  Mirabelle Fırın Mutfak’ta  gerçekleşen iftara    yerel zincir marketlerin üst düzey yöneticileri ve şirket sahipleri katıldı.

2017 Üye İftar Yemeğinin bu yılki konukları;  Ankara Tarım İl Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Gimat Derneği Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Sektörel gelişmelerin değerlendirildiği, yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonlarının istişare edildiği sohbetlerde üyeler devam eden ve yeni başlayacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ankara PERDER Başkanı Ahmet Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şekerci, Ramazan Gülhan ve Cengiz Bildirici’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği sonunda misafirlerini tek tek uğurlayan PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm katılımcıların bayramını tebrik etti.

Ankara ve bölgesinde güçlü markaları ile perakendeye yön veren Ankara PERDER üyeleri 445 mağazada 10.195 personeli ile halkımıza kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

22 Haziran 2017