COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ TAMAMLANDI

Coğrafi işaretlerin ülkemizde ihmal edilen değerini mercek altına almak, coğrafi işaretli ürünler için pazar oluşturmak, alıcı ve satıcıları bir araya getirerek ürünlerin ticarileşmesine katkıda bulunmak amacıyla ATO bünyesinde gerçekleştirilen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi 28-29 Nisan 2017 tarihlerinde ATO Congresium’da tamamlandı.Zirve kapsamındaki iki günlük konferans programının yanı sıra, organizasyonun gerçekleştirileceği mekanda; üretici ve alıcıların karşılıklı görüşme imkanı buldu.

Fuarda Ankara PERDER üyelerinden Akyurt, Altunbilekler, Çağdaş Market, Macit Market ve Öğütler stantlarıyla yer aldı. PERDER üyesi yerel zincir marketlerin satınalma yöneticilerinin de yakından takip ettiği fuar, ülkemiz değerlerini üretici-perakendeci ile buluşturması açısından büyük ilgi gördü.

28 Nisan 2017