ORGANİZASYONLAR
YURT İÇİ VE YURT DIŞI FUARLAR

Derneğimiz; üyelerinin ticari tanıtıma teşvik edilmesini, teknolojik yenilikleri takip etmelerini sağlamak ve sınai-ticari bilgilerini artırmak amacıyla yurtdışında ve yurtiçinde düzenlenen genel nitelikli yahut ihtisas fuarlarına katılım organizasyonları düzenler.

EĞİTİMLER

Derneğimiz; üyemiz işadamlarına, onların istihdam ettiği yöneticilere ve her kademedeki personeline yönelik kendi sektörleri ile ilgili modern işletme yöntemlerini tanımaları ve kendi tesislerinde bu yöntemleri uygulamaları hususunda bilgi ve beceri kazanmalarını sağlamak için mesleki eğitim programları düzenlemektedir.

ZİYARETLER

Derneğimiz; Türkiye’de perakende sektörünün kayıtlı, kurallı ve disiplinli bir şekilde çalışmasını sağlamak için; yasa çalışmaları konusunda hükümet ve sivil toplum kuruluşları nezdinde çalışmalarını sürdürmektedir.

TOPLANTILAR

Derneğimiz üyelerini sık sık bir araya getirip sektörün ortak sorunları ve çözüm önerileri üzerine beyin fırtınası toplantıları düzenler.